Cursussen

Stichting Rijens Hart biedt 2 soorten cursussen aan, nl. een basiscursus reanimeren – bedienen AED apparaat en een herhalingscursus. In beide cursussen komen zowel de reanimatie als het gebruik van de AED uitgebreid aan bod.

De lestijden zijn van 19.30-22.30 uur.

Basiscursus
De basiscursus wordt verzorgd in 2 avonden.

Herhalingscursus

De herhalingscursus wordt verzorgd op 1 avond.
Wanneer u een basiscursus bij ons heeft gevolgd zullen we u na een jaar automatisch herinneren aan de noodzaak van een herhalingscursus.

Inschrijven

Bent u geinstresseerd in het volgen van een basiscursus of herhalingscursus stuur dan een berichtje naar info@stichtingrijenshart.nl en u ontvangt van ons een inschrijfformulier. Of klik bovenin de balk op inschrijfformulier.

Locatie cursussen

De cursussen worden verzorgd in het instructielokaal aan de Rembrandtlaan 52 te Rijen.

Uiteraard is het mogelijk om een cursus op locatie te verzorgen, binnen uw bedrijf of vereniging. De data en tijden kunnen dan in overleg worden vastgelegd.

Kosten

De kosten voor een basiscursus bedragen € 22,50. Dit is inclusief 2 cursusavonden en lesmateriaal. Tevens ontvangt u een certificaat via de Nederlandse Hartstichting.
De kosten voor een herhalingscursus bedragen € 12,50. Dit is inclusief 1 cursusavond en lesmateriaal.

Let op: bij een deelname van minimaal 10 cursisten gaat de cursus door.

Cursus op locatie
Wanneer u voor uw bedrijf of vereniging een cursus op een eigen locatie verzorgd wilt hebben is dat voor ons geen probleem.

Het basistarief voor een basiscursus op locatie (voor 10 personen) bedraagt € 200,00 inclusief lesmateriaal. De maximale groepsgrootte voor de basiscursus is 12 personen.

Voor een herhalingscursus op locatie (voor 10 personen) bedraagt het basistarief € 100,00 inclusief lesmateriaal. De maximale groepsgrootte voor de herhalingscursus is 14 personen.

Heeft u speciale wensen voor uw cursus op locatie? Neem dan contact met ons op.

Betaling

Het verschuldigde cursusgeld dient bij inschrijving te worden overgemaakt op IBAN: NL14 RABO 015.29.97.709 t.n.v. Stichting Rijens Hart o.v.v. uw naam en cursusdatum

Na ontvangst van het cursusgeld is uw inschrijving definitief.
Zodra bekend is of de cursus definitief doorgaat (ongeveer 2 weken voor aanvang), ontvangt u van ons een bericht.

Cursusdata

Op de volgende data kan er ingeschreven worden voor een basiscursus:

-    Wilt u een basiscursus volgen, vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen z.s.m. met u contact op.

De personen die via onze stichting een basiscursus hebben gevolgd ontvangen tijdig een uitnodiging voor de herhalingscursus

Op de volgende data zijn de herhalingscursussen gepland:

- donderdag 31 januari 2019    -    maandag 18 februari 2019

- donderdag 4 april 2019 -    woensdag 24 april 2019